O nama

Super hrana stiže na Vašu adresu!  

O nama

Dobrodošli u svet The Saint picerije, gde svaki zalogaj nosi sa sobom priču strasti i predanosti. Naša priča započinje 2007. godine na raskrsnici Tršćanske ulice i Bulevara Kralja Aleksandra, kada smo sa velikom željom i mladalačkim entuzijazmom otvorili naš prvi lokal. Sa skromnim počecima, opremljeni samo kućnim frižiderima, stolovima i starom pica peći, hrabro smo kročili u svet gastronomije.

Nakon sedamnaest godina predanog rada, upornosti i neprekidnog usavršavanja, The Saint picerija je postala sinonim za vrhunski kvalitet i autentičan ukus. Prateći najsavremenije svetske standarde u ugostiteljstvu, ponosno smo se istakli kao jedan od najprepoznatljivijih brendova u Beogradu.

Naši majstori kuhinje pažljivo biraju najkvalitetnije sastojke i dodaju im dozu magije koja čini naše proizvode jedinstvenim. Naša pizza Saint, Cezar sendvič ili pohovano punjeno belo meso postali su omiljeni među Beograđanima, zahvaljujući vrhunskom ukusu i kvalitetu.

Ako još uvek niste probali naše specijalitete, pozivamo Vas da istražite naš jelovnik i doživite jedinstvenu kombinaciju ukusa i iskustava koje nudimo. Poručite odmah nešto iz našeg jelovnika ili posetite jednu od naših lokacija i prepustite se uživanju uz Saint klopu!

Osetite nebeski dobar ukus picerije Saint.