Uslovi isporuke

Rok isporuke
Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a.
Period obrade porudžbine je najčešće 3-5 minuta.
Od tog trenutka teče rok isporuke je koji je dat prilikom poručivanja.

Preuzimanje pošiljke
Naši dostavljači ili Glovo dostava , pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 10:00-01:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate porudžbinu/proizvode da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 069/4405440 ili 011/4405440 ili putem email-a info@thesaint.rs Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku od dostavljača/kurira. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas dostavljač/kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, porudžbina će se vratiti nama.

Cena isporuke
Isporuka na kućnu adresu za sve porudžbine kreirane isključivo preko sajta čiji je iznos 600 dinara ili veći, je 149 dinara.

Dostava kreirana pozivom na 069/4405440 ili 011/4405440 se naplaćuje u zavisnosti od toga koliko je adresa udaljena od lokala.

NAPOMENA:
Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.